Yerst Glas – Unikt Dansk Design og Håndværk


 

Julen er hjerternes fest,

og hos Yerst Glas fejrer vi allerede julen nu! Kom ind i butikken, og oplev en julestemning der er noget udover det sædvanlige.

De sidste mange år, har Yerst Glas gjort meget ud af pynte butikken på nye inspirerende måder, og i år er ingen undtagelse.

Julen har ALTID haft en helt speciel betydning hos Yerst Glas. Det er tiden, hvor familier samles, hvor vi får præcis den mængde sukker vi har behov for (og mere til), og hvor maverne aldrig er tomme.

Hos Yerst Glas har vi i år forsøgt, at bringe hyggen ind i butikken. Vi forsøger, at skabe en atmosfære, som selv miss Hyacinth ville være forbløffet over.
I år tager vi dig nemlig en tur tilbage i tiden – vi skal tilbage til dengang, hvor stuerne blev pyntet med krummelure, nøddeknækkere, smukke blomster i smukke vaser, og meget mere – kort sagt, så vil du i år opleve vores moderne version af en herskabsstue, som vi forestiller os den ville se ud.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen i butikken eller på vores online shop.

Du kan få et smugkig af butikken her (følg vores Youtube kanal, og bliv opdateret, når vi lancerer nye spændende tiltag)

Håndværk og traditioner igennem mange år.
Mikkel Yerst – Dansk glaspuster.

Basen ligger i det idylliske Silkeborg og her har jeg eget værksted og butik. Inspirationen kommer fra de smukke landskaber jeg har omkring mig og kan f.eks. ses på mine unikke knudevaser, hvor hver vase er tilpasset en helt bestemt træknude, som jeg har fundet ude i naturen. Med fokus på ældgamle traditioner som glaspuster håndværket hviler på, forsøger jeg samtidig at skabe en bro til de moderne design traditioner samtidig med at sikre brugbarheden i designet.