Kontakten

Samtale fremmer udviklingen

Det er altid spændende at få feedback fra kunder, ligesom det er inspirerende og udfordrende at høre om de ønsker, der kan være til specifikke produkter eller produktudformninger.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte Yerst Glas med dine kommentarer og forespørgsler, som vil blive besvaret efter bedste evne.

Brug kontaktoplysningerne til direkte kontakt nederst på siden eller indtast din besked i formularen umiddelbart herunder.

Kommentarer

Her er du velkommen til at stille spørgsmål og komme med ris og ros. Bemærk, at dit første indlæg skal godkendes manuelt af moderatoren, før det offentliggøres.

6 Kommentarer

 1. Forespørgsel : det drejer sig om jeres snebold : vil det være muligt, at bestille tre styk med flad bund så de kan stå sikkert på et bord.
  Formål : vil bruge dem til store fyrfadslys.

  Svar
  • Hej Claus
   Jeg kan ikke rigtig lave dem med flad bund. men jeg kan evt slibe dem i bunden så de kan stå. det vil i så fald betyde at noget af farven udenpå vil blive slebet væk…. men når du modtager dem så følger der jo en runde gummiring med som gør at den kan stå stabilt, så du kan sagtens sætte et fyrfadslys i
   Mikkel

   Svar
 2. Mulighed for kursus ?
  Hej, jeg vil blot høre om det er muligt at købe et privat kursus ?. Det er til 1 person, som gerne vil puste 2 glas jule kugler ?
  Hvis ja, så skal det helt være en lørdag.
  På forhånd tak for svar,
  Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer, og naturligvis også få oplyst pris !

  Hilsner
  Gitte

  Svar
  • Hej Gitte
   vi laver ikke egentlige kurser. men vi tilbyder at man kan komme ind og prøve at puste i ca 30 min hvor man laver en brevpresse og en julekugle. og ønsker du istedet for at lave to forskellige ting kan man jo lave to af den samme…
   der står lidt mere om det her på vores webshop og ellers er du meget velkommen til at tage kontakt til butikken så kan vi lave en aftale

   mikkel

   Svar
 3. Hej, Mikkel…

  Jeg vil bare sige, at dine glasarbejder er utroligt smukke,. Fantastisk, hvad du kan få ud af det svære materiale. God vind!

  Svar
  • Tak Dan for den søde kommentar 🙂

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.